StAr-audiciens

Audiens met StAr keurmerk

Als u naar de huisarts gaat, weet u niet beter of hij heeft een opleiding gevolgd tot huisarts. Hetzelfde zou moeten gelden voor audiciens. In de praktijk is echter niet elke audicien ook een gediplomeerde audicien. In Nederland waakt daarom de Stichting Audiciens-register (StAr) over de kwaliteit van audiciens. StAr geregistreerde audiciens zijn gediplomeerde audiciens met de juiste papieren. De audiciens van Beter Horen zijn allemaal StAr geregistreerd. Dit kunt u herkennen aan het StAr-logo.

StAr audiciens

Een StAr audicien is in staat objectief vast te stellen of uw gehoorverlies zodanig is, dat er iets aan gedaan moet worden. De StAr audiciens van Beter Horen zijn vakkundig opgeleid en zijn de deskundigen bij uitstek voor het aanmeten van hoortoestellen. Indien noodzakelijk wordt een KNO arts geraadpleegd voor een medische diagnose van uw gehoor. Bij StAr audiciens met triage kwalificatie is tussenkomst van een KNO arts tegenwoordig niet meer nodig.

Altijd gediplomeerde audiciens bij Beter Horen

De audiciens van Beter Horen zijn StAr geregistreerd. In onze winkels is er altijd een audicien aanwezig. Ook voldoen onze aanpaskamers aan alle richtlijnen die de StAr stelt ten aanzien van geluid. Beter Horen heeft geluidsdichte aanpaskamers. Dit is van belang voor een zo optimaal mogelijke afstelling van een hoortoestel aan uw gehoor.

Beter Horen volgt de internationale technische en medische ontwikkelingen op de voet. Nieuwe inzichten worden steeds opnieuw vertaald in nog betere innovatieve hooroplossingen. Daarnaast verzorgt Beter Horen zelf aanvullende bijscholingscursussen en opleidingen. Zo blijven onze audiciens en hooradviseurs voorop lopen op het gebied van kennis. Dat geeft u de garantie dat u bij Beter Horen het beste advies en de beste hooroplossing krijgt. Een oplossing die medisch verantwoord is en helemaal bij u past.

Kies ook voor een StAr audicien

StAr logo, erkende audiciensTwijfelt u aan uw gehoor? Stap dan eens binnen bij één van de Beter Horen winkels. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. U kunt ook een gratis gehoortest doen en persoonlijk advies krijgen. Een StAr geregistreerde audicien geeft u zekerheid voor de best mogelijke hoorzorg.